Најнови Вести

КИК БОКС

Забит Самедов со прекин во Истанбул го победи Фредерик Синистра (ВИДЕО)

Забит Самедов се врати во рингот во средината на мај во Истанбул. 32-годишниот азербејџанско-белоруски борец со прекин во вториот рунда го совлада Фредерик Синистра по што Белгијанецот поради (неубедлива) повреда на...

ДРУГИ ВЕШТИНИ

Сподели ја статијата:
Loading...