Вингчунерс на прмоцијата на „Кунг фу панда 4“ (ВИДЕО)

На 9 март на промоцијата на филмот „Кунг фу панда 4“ во Синеплекс во Сити мол под покровителство на Пагода.мк Вингчунерс се одѕваа на демонстрација и презентација.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО