Злато и две сребра за Дан кју на „Србија опен“

Натпреварувачите на Дан кју и денес успешни на меѓународната џиу џицу сцена, на турнирот „Србија опен“ во Нови Бечеј освоија три медали – 1 златен и 2 сребрени.

Медалите ги освоија:

Антонио Стојчески – златен
Марија Треневска – сребрен
Катерина Ацевска – сребрен

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО