КАРАТЕ

БОКС

Девин Хејни ги ослободи титулите

Девин Хејни ќе ги ослободи трите преостанати титули во лесна категорија што ги поседува откако ќе посака да се искачи во лесно- полусредна категорија. Хејни...

Тренерот на Аперкат Станков е задволен од настапот на Државното бокс првенство, очекува повеќе успеси во 2024 година

Тренерот на Боксерскиот клуб Аперкат, Оливер Станков, оценува дека имале успешен настап на Државното поединечно првенство што се одржа изминатиот викенд во Штип. Освоени се...

ММА

Шиња Аоки избра поранешен УФЦ борец за последен противник

Легендата на боречките вештини Шиња Аоки (47-11) ќе се соочи со Сејџ Норткат (12-3) на 28 јануари 2024 година на настанот ОНЕ 165. https://twitter.com/ONEChampionship/status/1730081720563847628?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1730081720563847628%7Ctwgr%5E6b6723cd6f3492bf16dc1f13ab07f982f1da41d6%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fboec.bg%2Fmma%2Fshinya-aoki-izbra-bivsh-boec-ot-ufc-za-posleden-oponent%2F 27-годишната Норткат...

НАЈНОВО

Шиња Аоки избра поранешен УФЦ борец за последен противник

Легендата на боречките вештини Шиња Аоки (47-11) ќе се соочи со Сејџ Норткат (12-3) на 28 јануари 2024 година на настанот ОНЕ 165. https://twitter.com/ONEChampionship/status/1730081720563847628?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1730081720563847628%7Ctwgr%5E6b6723cd6f3492bf16dc1f13ab07f982f1da41d6%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fboec.bg%2Fmma%2Fshinya-aoki-izbra-bivsh-boec-ot-ufc-za-posleden-oponent%2F 27-годишната Норткат...

КИК БОКС

БОРЕЊЕ

ЏУДО

ОСТАНАТО