Легендарна изјава на легендарниот македонски боксер Аце Русевски (ФОТО)

Легендарна изјава на легендарниот македонски боксер Аце Русевски.

Ваквата самодеврба нека е мотив за нашите боксери на претстојниот Златен гонг што се одржува овој викед.

Фото: Фејсбук

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО