Теофимо Лопез го покани Рајан Гарсија на „боксерски танц“ во септември или декември

Теофимо Лопез реши да биде активен и го предизвика Рајан Гарсија.

Во последната борба во февруари Лопез (20-1-0) ја покажа својата класа против Џемаин Ортиз и ја задржа титулата ВБО. А во последната борба пред неколку дена Рајан Гарсија (25-1-0) го совлада Девин Хејни.

Оваа вест ја објави Мајкл Бенсон на социјалната мрежа X.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО