Голем меѓународен семинар за релано аикидо „Битола опен“ на 18 мај

Македонските аикидсти предвопдени од првиот човек на Македонската федерација за реално аикидо, Ѓуро Илиќ, на 21 април учествуваа на големиот меѓународен семинар во Белград под покровителство Светскиот центар за реално аикидо.

Илиќ го највува големиот семинар за реално аикидо „Битола опен“ што ќе одржи на 18 мај во Будо центарот „Пелистер“.

Се очекува на семинарот учество на практиканти на релано аикидо од повеќе европски земји и од Македонија.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО