Вака се гледаше финалето на Дејан Георгиевски во Бутел

Во скопската населба Бутел од каде што доаѓа Дејан Георгиевски беше организирано групно гледање на финалето.

Георгиевски беше поразен во финалето од Русинот Владислав Ларин, но сепак и ова сребро е огромен успех за Македонија.

Погледнете каква беше атмосферата за време на финалето.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО