Ристо Димитров-Чурино на 1 април против Божидар Трифуновиќ во Нови Сад

Македонскиот ММА борец Ристо Димитров-Чурино на 1 април се враќа во октагонот за да се пресмета со Божидар Трифуновиќ од Србија на настанот Армада во Нови Сад, Србија.

Димитров вели дека борбата му дошла на брзина, но се одлучил да ја прифати.

„Имам млад и амбициозен противник, но јас сум подготвен и одам на победа“, изјави Димитров.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО