Пакијао: Без проблеми и на 2 мај може да се борам со Мејведер! (ВИДЕО)

Mani Pakijao nov

Филипинскиот боксер Мани Пакијао изјави дека за него не е проблем да се победи Американецот Флојд Мејведер во мај, ако тој го побара за противник. Во моментов се водат преговори за организацијата на мечот. Промоторот на Пакијао, Боб Арум, преговара директно со генералниот директор на ЦБС, Лес Мунвес. Мејведер има договор со телевизискиот канал Шоутајм, кој се јавува како сестринска фирма на ЦБС.

„Се разбира, ако тој побара да се бори на 2 мај, тоа не е проблем. Добро е што сега водиме преговори. До овој момент, тоа не се случи“, изјави Пакијао за Боксинг сцене. BoxingScene .

http://youtu.be/vCHD9CRMV54

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО