Знаетете ли које големиот талент на прекрасната Бритни Палмер?

britney palmer slika

Покрај тоа што е позната како најпопуларна ринг девојка во УФЦ, убавата Бритни Палмер има уште еден талент, од кој во изминатиот период успеа и да заработи добри пари.

Погледнете кој е.

Иако ја знаеме, а и поголемиот дел од јавноста како ринг девојка во УФЦ, Бритни Палмер е многу повеќе разновидна од тоа. Бритни се занимава со сликарство , слика портрети на познати личности, со еден многу интересен стил. Во последно време, преку својата веб-страница, почна да ги продава, а и да заработува многу добро. Не е ни чудо, бидејќи сликите се навистина зачудувачки.

Покрај сликарството, ринг девојка, а се занимава и со моделирање, Бритни исто така прави добро се снаоѓа и со менаџирањето на настани. Се чини дека ова е една многу разновидна и способна девојка. Може само да се надеваме дека нејзините обврски нема да и одземат време за одење и седење околу кафезот на УФЦ. Сепак, тоа и најмногу ја сакаме .

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО