Осенсеи освои 4 злата и 2 бронзи на „Будва опен 2022“

Натпреварувачите на Осенсеи имаа одличен настап на Меѓународниот џиу џицу турнир „Будва опен 2022″ со шест натпреварувачи освоија 6 медали – 4 златни и 2 бронзени.

Златни медали освоија Јован Николиски, Димитри Радев, Наум Грпов и Станислав Грпов, а бронзи Ева Димитрова и Данил Николиски.

Натпреварувачите на Осенсеи од турнир на турнир се се подобри.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО