Седум медали за Дан кју на „Будва опен 2022“

128

На Меѓународниот џиу џицу турнир „Будва опен 2022″ натпреварувачите на Дан кју освоија 7 медали – 3 златни, 2 сребрени и 2 бронзени.

Медалите ги освоија:
Марко Цакончевски -злато
Ина Цакончевска – злато
Антонио Стојчески -злато
Марија Треневска -сребро
Љупка Огњаноцска – срберо
Јаким Колевски – бронза
Зоран Колевски – бронза