На 18 мај ќе се одржи 22.Меѓународен карате турнир „Солидарност опен“

На 18 мај во Скопје ќе се одржи 22.Меѓународен карате турнир „Солидарност опен“.

Турнирот ќе се одржи во спортската сала „Крсте Петков Мисирков“ во населбата „Методија Андонов – Ченто“.

Се очекува да настапат повеќе домашни клубови, но и од странство.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО