Мејведер ја повреди раката! (ВИДЕО)

Таткото на Флојд Мејведер Јуниор, Мејведер Сениор изјави дека Флојд ја повредил раката во пресрет на борбата со Конор Мек Мрегор и дека во таа борба ќе влезе повреден.

Сепак, тој сé уште верува дека Мејведер ќе победи Мек Грегор без поголеми, иако има проблеми со рацете со години, верува дека неговиот син Мејведер Јуниор ќе го нокаутира Мек Грегор.

Погледнете го целосното интервју со Мејведер Сениор во следниот видео клип:

https://www.facebook.com/fox11la/videos/10159025257760553/

.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО