Гого Славески – првиот Македонец кој се ги испроба силите во БКФЦ

1159

На 21 април Гого Славески ќе ја има првата борба во БКФЦ – бокс со голи раце, без ракавици, во Лудердејл.

Славески ќе се бори со Аманов.

„Ми требаат сите мои луѓе од мојата земја и од целиот свет што ме поддржуваат да се вклучат, јас ќе бидам првиот Македонец што ќе се бори со голи раце, легално“, напиша на Фејсбук Славески.