Бугаринот Русев ја шокираше Калифорнија: Со тенк и руско знаме влезе на стадион! (ВИДЕО)

rusev so tenk

Бугарскиот борач/кечер, Александар Русев, ја шокираше Калифорнија, влегувајќи со тенк и развенао руско знаме на стадион. Тој го приреди спектаклот пред мечот со легендарниот Џон Сина од големата „Wrestlemania“ . Влезот на бугаринот долго време ќе го памети публиката и ќе придонесе за уште поголема популарност на овој спорт.

Секој борач пред настапот има право да одбере начин на кој сака да влезе во рингот и да испланира цел спектакл доколку посакува. Русев гордо го носеше руското знаме и се појави по топовскиот оган, качен на тенк.

Rusev portret

Мирослав Барнjaшев е роден во 1985 година во Пловдив, а од 9-та година живее во САД. Во 2014 година пријателката на Барнјашев – Леви, ја посвети победата на рускиот претседател Владимир Путин. Во тоа време борачот си го придодаде псевдонимот „Русев“ и почна да го користи како руска патриотска тематика, вклучувајќи државни атрибути и руска воена техника.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО