Боксерите ги завршија настапите на Европските игри – Арјан Исени загуби од Цамалидис

Македонските боксери го завршија настапот на Европските игри во Полска без победа, откако денес Арјан Исени беше поразен од Михаил Цамалидис од Грција.

Исени загуби со едногласна одлука на судиите

80 кг Арјан Исени – Михаил Цамалидис (Грција) 0-5 (27-30 x 5)

57 кг Ален Рустемовски – Ибрахим Махмуд (Шведска) 1-4 (28-29, 28-27, 26-30, 28-29, 27-30)

63,5 кг Илхан Озмен – Џанлуиџи Малања (Италија) 0-5 (27-30, 26-30, 27-30, 26-30, 26-30)

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО