Балканец домаќин на третиот камп на ФБСМ

218

БК Балканец ќе биде домаќин на третиот камп за млади борачи (пионери) на Федерацијата за боречки спортови на Македонија (ФБСМ) во периодот од 28 април до 4 мај во Штип.

Претходно оваа година се одржаа два кампа во Скопје и на планината Китка.

Со млaдите борачи ќе работат тренерите Давор Тасев, Виктор Богданов и Суфијан Исмаили.

Ipon.mk/В.Д.