Жан-Клод ван Дам се уште е во форма (ВИДЕО)

Zan klod van dam

Жан-Клод ван Дам, еден од најпочитуваните акциони актери на сите времиња, ги покажува своите вежби и тренинзи пред деца. Ван Дам е речиси 56 години, но се уште е во одлична форма.

https://youtu.be/D9URkHezqFA

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО