ИН МЕМОРИАМ: Почина јуниорскиот репрезентативец Амир Реџепи

Amir Redzepi Lirija

Жална вест за борењето во Македонија, ненадејно почина јуниорскиот репрезентативец на Македонија, Амир Реџепи, инаку член на БК Лирија од Скопје.

Реџепи студираше Физика на Државниот универзитет во Тетово.

Сочуство до фамилијата на Амир и БК Лирија. Погребот ќе се одржи во с.Блаце во 17 часот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО