Утре ќе се одржи Меѓународниот карате турнир „Гранд при Македонија“

Утре во Скопје ќе се одржи Меѓународниот карате турнир Гранд при Македонија за деца кадети и јуниори, во организација на КК Кизаме.

За кадети, јуниори и У-21 има отворени категории со парични нагарди.

На турнирот ќе настапт 751 каратист со со 1051 натпреварувачки влез од 89 клуба од 13 држави.

Турнирот ќе се одржи СЦ „Кале“.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО