УТКА НА ДЕНОТ: Поразениот Зубаиров го прогласија за победник!

218

Zubairov porazen pobednik na EI

Зубаиров е победник со Марцинкиевич, семафорот ја утнал работата!

Судијата на душекот направи голем лапсуз на мечот меѓу нашиот репрезентативец и Полјакот, тој за победник го прогласи  Халил Зубаиров наместо Радослав Марцинкиевич од Полска. Така помина целата работа. Сите што гледаа не можеа да се изначудат на судискиот пропуст, ниту, пак ја поправија грешката.

ipon.mk/В.Д.