УФЦ 238 во забавено движење (ВИДЕО)

40

Големо шоу направија борците кои учествуваа на УФЦ 238 минатиот викенд во Илиноис. Видовме како Хенри Сехудо се надмина себеси  и успеа да го нокаутира Марлон Мораеш и да стане двоен шампион. Претходно, Валентина Шевченко ја запре силната Џесика Ај со еден од најбруталните нокаути во историјата на ММА. Благоја Иванов, исто така, се бореше многу добро и ја забележа втората последователна победа на УФЦ по победата над Таи Туиваса.

Еве некои од најдобрите моменти на настанот, но со забавено движење: