Тројца боксери ќе настапат на „Лах Нимани“ во Приштина

Тројца боксери од Македонија ќе настапат на Меѓународниот турнир „Лах Нимани“ во Приштина, Косово.

За Македонија ќе настапат Петар Арсовски, Ален и Ружди Рустемови.

Утре, пак, во Тетово ќе се одржи 2.коло Првата и Младинската бокс лига.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО