Tрадиционалниот карате турнир „Солидарност опен“ ќе се одржи на 15 мај

254

По повод 30 години од постоењето на Карате клубот Солидарност од Скопје на 15 мај по 20 пат ќе се одржи традиционалниот турнир „Солидарност опен“.

Турнирот ќе се одржи во спортската сала на ОУУ „Крсте Мисирков“ во Скопје со почеток од 10:00 часот.