Солидарност опен 2016: Форца, Фунакоши Гичин и Урбан инвест најуспешни екипи (ФОТО

Urban invest Solidarnost 2016

Екипата на Форца е најуспешна на Меѓународниот турнир „Солидарност опен 2016“ во Скопје со 39 медали од кои 15 се златни, 4 сребрени и 10 бронзени. Потоа следат екипите на Фунакоши Гичин 30 медали (9-7-14), Урбан инвест 16 (8-6-2), Солидарност 22 (6-3-13), Олимпик Спорт 17 (7-6-4), Макпетрол 15 (2-8-5)…

Forca deca na Solidarnost 2016

На турнирот настапија 519 натпреварувачи од 44 клуба од Македонија и Србија.

Солидарност опен 2016 резултати.

Солидарност опен 2016 косистеми.

Solidarnost open 2016 tabela

Igor karov so deca na Solidarnost 2016

Gladijator veles Solidarnost 2016

Ipon.mk/В. Д.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО