Шест кик бокс клубови на Евроспкиот куп „Карловац опен„

454

На Европски куп „Карловац опен 2020“ учествуваат 2240 натпреварувачи од кик бокс клубови од 40 земји. Од нашата земја учествуваат:

1.Шампион Скопје,

2.Енерџи Битола,

3. Тим Зоран Струмица,

4.Гладијатор Неготино

5.работнички Адора

6.Тетово