Се одржа 25.Вадо Дан Ден средба на карате мајстори во Сарај

Денес се одржа 25.Вадо Дан Ден средба на карате мајстори во Сарај, Скопје.

На средбата присуствуваа карате мајстори основачи на вадо рју, како и медалисти од големите европски и светски натпреварувања.

Ова беше прилика да се пристетат на убавите карате моменти, но и да се диксутира за сегашната состојба во македонското карате.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО