Катерина Ацевска и мешаниот тим на Македонија освоија бронзи на Балканското џудо првенство за сениори

Катерина Ацевска (+78 кг) и мешаниот тим на Македонија освоија бронзи на Балканското џудо првенство за сениори во Пеќ, Косово.

Екипниот микс тим  го сочинуваа: Андреј Симоноски -73 кг, Кристина Мантароска -70 кг, Андреј Чакаровски -90 кг и Катерина Ацевска +70 кг.

Фото: ЏФМ

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО