Рутс БЏЏ Македонија најдобар тим на „cage grapling“ турнирот во Велес!

Ruts bjj vo veles

Рутс БЏЏ Македонија е најдобриот тим на „Cage grappling“ натпреварувањето во Велес со вкупно 12 освоени медали, од кои 6 златни, 4 сребрени и 2 бронзени.

cage grapling site vo Veles

 „Cage grappling“ е во склоп на „Фајт најт чемпион 3“ ММА настанот што вечерва се одржува во спортската сала „Гемиџии“ во Велес.

pobednik vo cage grapling vo veles

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО