Ронда Русеј во 100-те највлијателни личности во светот

Ronda Rusej - Njujork

Ронда Русеј се најде на листата на стоте највлиателни личности на планетата за 2016 година на престижното списание „Тајм“.

Рангирањето беше направени преку анкета со читателите на весникот. Рангирањето ќе биде објавено утре.

Русеј се уште не влегла во октагонот во 2016-тата, а се уште не е јасно кога и дали таа ќе се врати. Американската ѕвезда падна во психолошка криза откако го забележа првиот пораз во кариерата од Холи Холм (САД). Во интервју таа истакна дека имала намера да се самоубие по поразот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО