Ронда Русеј ги „исплука“ ринг-девојките на УФЦ

Ronda-Rousey gola

Шампионот на УФЦ, Ронда Русеј, неодамна гостуваше на американската радио станица „Tap out radio“, каде што поштено ги „исплува“ ринг девојките на УФЦ, кои соблекоа за „Плејбој“.

 Ронда, која често е на насловните страници поради добар изглед и сексапил, ги повика девојките со зборовите: „Сите тие ринг-девојчиња и нивните вагини, сето тоа ме се враќа на советите на мајка ми, кој ми рече да внимавам киакви фотографии објавувам, затоа што еден ден да ќе ги видат моите деца, кога ќе бидат тинејџери“ !

Таа уште додала дека некои делови од телото ќе ги покаже на плажа, но не и во списанијата, и дека сите тие ринг-девојки треба да им објаснат на своите деца како нивните задници и вагини се на насловните страници на списанијата.

Можеби, оние поконзервативните и ќе се согласуват со Ронда, но ринг-девојки кои го промовираат УФЦ, тие навистина играат на картата изгледот и сексапилот. Впрочем, тие се избирани по тој критериум. А самата Ронда неодамна направи прилично жешка „фото сесија“.

Насловна страна на Плејбој.

brazilian toples girl

 

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО