Резултати 3.коло Прва и младинска бокс лига на Македонија

Денеска во Скопје се одржа третото коло од Првата и младинска бокс лига на Македонија.

Резултати

Кадети
50 кг Ебуталил Агушев (Фамилија Демирови) – Марко Петрески (Ас) 0-3
57 кг Адријан Рустемовски (Пелистер 2007) – Лука Трифуновиќ (Илинден) 3-0
75 кг Хани Ендри (Синди) – Влатко Василевски (Баргала) 1-2
80 кг Тео Тиков (Пинк пантер) – Ери Хани (Синди) 0-2, ТКО Р1
+80 Лиси Коџиџику (Синди) – Давид Здравевски (Нокаут) 3-0

Јуниори
80 кг Мануел Абдуловски (Ас) – Илија Чингоски (А. Огненовски) 2-0, пред. Р2
86 кг Елмир Луан (А. Огненовски) – Јетмир Јахиу (Хасанбег) 0-2, ТКО Р2

Сениори
67 кг Рамон Ќазимов (Пелистер) – Илхан Озмен (Универзалци) предадена Р3
80 кг Кристијан Трифуновски (Универзалци) – Дејан Панов (Тигар МБМ) 0-2, пред. Р2

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО