Репрезентацијата во У-23 ќе настапи на Петко Сираков

На Меѓународниот турнир во борење за јуниори (У-23) Петко Сираков во Бугарија ќе настапат девет македонски борачи.

На турнирот ќе настапат: 57 кг – Минир Реџепи и Теодор Темелковски, 61кг – Фати Весели, 65 кг – Ријат Реџепи, 74 кг – Омер Сејфулаху, 79 кг – Столе Ефтимов, 86 кг- Бујамин Нуиши, 92 кг – Рамадан Мустафовски и 97 кг- Џан Назифов.

Тренери се Виктор Богданов, Давор Тасев, а ќе патува и судијата Илчо Марковски.

Ipon.mk

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО