Раперот 50 Сент се обложи со 1.600.000 долари на Мејведер!

mej-pakjio sega

Познатиот рапер 50 Сент ја даде својата прогноза за најскапиот меч во историјата на боксот и ги најави големиет облозиво обложувалниците. познатиот рапер ја даде својата прогноза.

На 2-ри мај 2015-та години ќе се испише боксерска историја. Најскапиот меч во историјата на овој спорт ќе биде измеѓу двајца великани – Флојд Мејведер и Мени Пакјао.

Уште од сега е во центарот на вниманието, а многу познати личности прогнозираат. Познатиот рапер, актер и промотер на бокс натпревари, „Фифти Сент“ ( 50 cent), најави дека негов фаворит е Мејведер и дека на него ќе вложи огромна сума во обложувалница – 1.600.000 долари!

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО