Погледнете го тоталното лудило во рингот со 10 борци! (ВИДЕО)

TFC-ludilo

Екипните борби во боречките спортови не се ништо чудно, но кога во еден огромен ринг ќе се најдат десет борци тогаш во општата навалица никој не знае кој е против кого.

Тим фајтинг чемпионшип (TFC) воведе новина во ММА борбите во кои комплетните тимови се борат едни против други во исто време. Во тотален хаос што се случува во Тим фајтинг чемпионшип рингот тешко е да поврзете кој кого удира, а самите судии се наоѓаат во голема неволја.

Погледнете како изгледаше тоа кога на спротивните страни се најдоа пет руски „варвари“ и пет полски „хулигани“.

Акцијата почнува во 04:15.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО