Погледнете ги сите борби меѓу Пинк Пантер – Војводина/Спартак (ВИДЕО)

340

Во неделата се одржа мечот меѓу Пинк Пантер и Војводина/Спартак од првото коло на Регионланта бокс лига кој му припадна на гостинскиот тим со 6-10. Веруваме дека многу љубители сакаа да го гледаат овој меч, но немаше можност на некоја телевизија да се гледа, освен на Јутјуб каналот на Канал 77.

Пинк Пантер  Војводина/Спартак 6-10

56 кг Александaр Ристовски – Вељко Глигориќ 0-3

60 кг Мухамед Кадриев – Вања Бачиќ 0-3

64 кг Денис Муаремовски – Алекса Глигориќ 0-3

69 кг Мартин Алексов – Дамјан Грмуша 0-3

75 кг Гоце Јаневски – Бошко Раус 3-0

81 кг Илче Јоноски – Денис Меметовиќ 0-3 (ТКО,Р2)

91 кг Марко Доциќ – Душан Крстин 2-1

+91 кг Александр Димса Димовски – Золтан Џараки 2-1

Ви ги ставаме на располагање сите борби.

Ipon.mk/В.Д.