Победата на Хабиб се славеше до доцна во ноќта во Дагестан (ВИДЕО)

43

Одбраната на УФЦ титулата во лесна категорија на Хабиб Нурмагомедов против Дастин Пориер бурно се прослави на улиците во Дагестан.

Пориер беше несреќен по поразот и кажа дека се чувствувал подготвено за мечот, но дека на крајот бил разочаран.

Хабиб од друга страна беше среќен и задоволен што стигна до нова победа, која се славеше цела ноќ на улиците на Дагестан.