Петрушевски втор, Спасовски трет на „Сокол опен“

sokol 5 ilinden

Таеквондистите од ТК Делини Илинден на вчера одражниот турнир петти „Сокол опен“ во Бијелина во Босна и Херцеговина освоија два медала, срберен и бронзен.

Во конкуренција на кадети во категоријата А-57 Марко Петрушевски го освои второто место, а Христијан Спасевски во категоријата А-53 третото место.

ipon.mk/В.Д.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО