Ова е мајстор Јорго Огненовски!(ФОТО)

Ова е мајстор Јорго Огеновски!

Огеновски на младите каратисти имаше што да и покаже на семинарот во Сутоморе во Црна Гора, а тие што не беа само може да жалат.

Ipon.mk/В.Д.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО