Објавен е плакатот за 53. „Златен гонг“

Објавен е плакатот за 53.Меѓународен боксерски турнир „Златен гонг“ кој оваа година ќе се одржи од 3 до 7 мај во Спортскиот центар „Борис Трајковски“ во Скопје.

Четвртфиналните борби ќе се одржат на 4 мај, а полуфиналните на 5 мај, додека финалето е на 6 мај.

Златниот гонг е влезен во календарот на ЕУБЦ.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО