Не се појавија на Собранието, а се натпреваруваа во Плеј-офот истиот ден!?

Ivo i nВо сабота, на 31 јануари, во Скопје се одржа годишното Собрание на Карате федерацијата на Македонија на кое се разгледуваа Изветшајот за работата на КФМ, на Одборот за контрола на Федерацијата, Финансискиот извештај, Програмата за работа и Прием на нови членови. Собранието протече во најдобар ред. Но,за една од најбројните Федерации зачудува незаинтересираноста на многу кубови на Собранието. Дел од клубовите кои не беа на Собранието се појавија на Плеј-оф изборното првенство истиот ден, исто така во Скопје, како Металург, Фунакоши Гичин,  Кеикс, Макпетрол и други.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО