Лирија домаќин на Изборното првенство, Бучим на „Македонски бисер“

dejan-mitrov 1Боречкиот клуб Лирија од Скопје ќе биде домаќин на Изборното првенство за сениори на Македонија во слободен стил, а Бучим-Радовиш ја доби организацијата на Меѓународниот турнир „Македонски бисер“ на 8 и 9 мај. Тоа се единствените пријави што стигнале до канцеларијата на Федерацијата за боречки спортови на Македонија, по кои се произнесе Извршниот одбор. „Македонски бисер“  влезен во календарот на ОБС.

ipon.mk/В.Д.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО