На Мирко Флиповиќ му е хакиран Фејсбук профилот

Само еден ден по објавувањето на последното видео од тренингот во својата сала, Мирко Филиповиќ објави дека некој му го хакирал Фејсбук профилот.

Кро Кап на неговите фанови и порача да не наседнуваат наможни измами или објави од неговиот приватен, но и службениот профил на Фејсбук.

Во разговар за Спортски Мирко објасни дека моментално ја чека реакцијата на Фејсбук на кого ги пријавил своите сомневања.

„Досега не е објавено ништо контроверзно, но неодамна моите пријатели, кои ми помогаат во уредување на страниците, и јас целосно смеоневозможени во штобило“.

Ова не го исфрлило од колосек. „Толку не е важно ако немам Фејсбук, но ми беше потребен за комуникација со моите обожаватели, сакам да споделам со нив некои свои моменти“, додаде.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО