На јапонски чај кај Кесковски!

Kesko caj

Мајсторот Златко Кесковски приготвува чај на традиционален јапонски начин. Почитувањето на традиционалните вредности и кутурата на една земја се посебна особеност за посветеноста кон духот на вештината.

Во деновите што идат чајот е препорачан напиток, а во друштво, засладен со убав лав-муабет, е еликсир за нови инспирации.

На здравје!

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО