Македонска инвазија на Блаканското првенство во Херцег Нови!

238

urban invest drzavno za deca 3

Вечерва 126 каратисти од Македонија заминуваат за Хрцег Нови, Црна Гора, на Блаканското првенство за деца ќе се одржи овој викенд.

Услов за настап на Балканското првенство беше на Држваното првенство да бидат плаирани на едно од првите три места. Имаме адути за златни медали, па така во сабота и недела чекаме убави вести од Хрецег Нови.

ipon.mk