Европски игри 2015: Промо-видео за карате турнирот во Баку! (ВИДЕО)

189

Screenshot 2015-05-28 09.49.48

Организаторот на Европските игри во Баку, Азербејџан го промовираше промо-видеото за карате турнирот.

Нашата репрезентација ќе учестува со двјаца натпреварувачи на карате турнирот, Емил Павлов и Мартин Несторовски, додека домаќинот има големи очекувања, пред се поради големиот мајстор на каратетото Рафаел Агаев.