Мајк Тајсон ќе игра улога на уличен тепач во „ИП МЕН 3“! (ВИДЕО)

155

majk-tajson1

Легендата на боксот, Мајк Тајсон, ќе игра една од главните улоги во кинеската продукција „Ип Мен 3“, која раскажува за животот на основачот на боречката уметност Винг Чун – Кинезот, Ип Мен.

Еден од најпознатите следбеници на мајсторот е холивудската ѕвезда Брус Ли. Тајсон ќе ја игра улогата на уличен тепач и богат бизнисмен што се занимава со недвижен имот, кој на неколку пати ќе треба да размени удари со главниот херој во страотната пресметка. Буџет на филмот е 36 милиони долари. И ќе е се снима во 3D формат, а се очекува во кино салите да се прикажува во првата половина на 2016 година.

https://youtu.be/vWDsU7tIl1A