Лиам Нисон поради џиу џицуто го снимаше „Taken“!

liam Nision

Џиу џицата е една од причините која влијаела на одлуката на Лиам Нисон да ја прифати улогата на Брајан Милс во „Taken“.

Нисон решил да го сними првиот “Taken” поради Париз и обуката во боречки вештини. Лиам Нисон не очекувал ни приближно филмот да има успех, каков што имаше. Првично одлучил да го сними бидејќи сметал дека добро ќе му дојде одморот во Париз, каде се снимаше филмот, како и обуката по борбени вештини, од кои, една беше и џиу-џица.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО